Határ a csillagos ég!

Szerző: benevezett versenyző - 2009.07.08. 12:07

Minden évben van egy hétvége, amikor Tata városa felbolydul, amikor mindenki a tó partra tart, amikor mindenki jól érzi magát, mindenki szórakozik. Ez a hétvége a Víz, Zene, Virág fesztivál hétvégéje. Idén immár tizenhatodik alkalommal került megrendezésre ez a mára már országos hírű rendezvény.

Péntek délután vegyes érzésekkel és várakozással telve vágtunk neki a fesztiválnak; a programokat böngészve megállapítottuk, az előző évekhez képest jóval kevesebb pénz jutott a város kasszájából a fesztiválra. A tóparthoz közeledve a neves, fiataloknak szóló zenei fellépők hiányából fakadó csalódottságunk csak tovább nőt a néhány unottan sétáló látogató látványa miatt. Hol vannak az emberek, hol a hömpölygő tömeg? tettük fel magunknak és egymásnak is a kérdést. Valószínűleg a többség csakúgy mint giorgio barátunk a több kilométerre lévő helyszínen a Fenyő Miklós koncertet választotta. Ez volt az első érv ami megbizonyosított afelől, hogy ha nincs pénz egyidőben több színvonalas programra, akkor azt a jóval kisebb számú látogatót kár ilyen nagy területen szétszórni. Esetleg érdemes lenne visszatérni a korábbi gyakorlathoz és az Építők parkjának funkcióit a Vár - Eszterházy kastély – Művelődési ház háromszögbe át(vissza)helyezni, így koncentrálva az embereket egy kisebb területre.

 

 

 

[...] Bővebben!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fesztivalsztori.blog.hu/api/trackback/id/tr641234017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása