I woke up in yellow!

Szerző: benevezett versenyző - 2009.07.08. 12:43

Ne tévesszen meg senkit sem, nem jártunk még az idei Nature One-on, és a tavalyi élményeimet sem volt kedvem mégegyszer leírni. A blog.hu által hírdetett versenyre nevezem csak be ezt az írást, mert mint tudjuk, a remény hal meg utoljára. Afféle rebroadcast, hátha...

Sikeresen megcsináltuk! Megjártuk Németországot, és hoztunk a családnak videómagnót, mosóport, farmert, pulóvert, kávét és egyéb apróságokat… Na jó, térjünk inkább vissza a XXI. századba. Szóval szerencsésen túléltük a Nature One-t, úgyhogy most egy kicsit hosszabb beszámoló következik. Figyelem, maratoni bejegyzés jön, mindenki készítsen elő három napi hideg élelmet és folyadékot!

Utazás

Indulás csütörök este 7 óra körül Budapestről. Heten, mint a gonoszok, két autóval. Az út jól telt, végig dübörögtek a jobbnál jobb zenék, szerencsére sikerült nem mellényúlni a választáskor. Éjjel nincs nagy forgalom, sem meleg, többek között ezért is választottuk ezt az időpontot. Kényelmes 110-120-as utazótempóval haladtunk végig, persze néha kis szünet tankolni, enni, inni, nyújtózkodni és miegymás. Az időpont választás miatt a nagyvárosok környéki dugók és csúcsforgalmak is elkerültek minket (vagy mi őket), így Frankfurtnál csak a le- és felszálló gépeket nézegethettük. Nagyjából reggel 7 körül érkeztünk meg Kastellaun nevű kis településre, ami mellett megrendezésre kerül a fesztivál. Gyors vásárlás után siettünk is tovább, hogy jó helyet kapjunk a kempingben. Odafelé menet derült ki, miért is olyan nagy ez a Németország: 1 kilométer 3-nak felel meg. GPS irányított minket, de a táblákat is lestük, és amíg  azokon csak 1-1 kilométer fogyott, mi addigra már megtettünk 3-at. Mindegy, a lényeg, hogy megérkeztünk.

[...] Bővebben!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fesztivalsztori.blog.hu/api/trackback/id/tr751234123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása