Meztelenül a rendőrökkel

Szerző: benevezett versenyző - 2009.07.01. 14:15

Évente egyszer vitorlást bérlünk a négyen a gázművesektől, és egy hétig fel alá krúzolunk betépve, szétázva Kenesétől Keszthelyig. 2007 nyarán, a sound első napján Badacsonyról fújódtunk Siófok felé, Gabika - a kontroll freak, kisebbségi komplexusos milliárdosjelölt - és egy liter pálinka irányítása alatt. Induláskor biztosak voltunk, hogy a fesztiválon töltjük az esténket, a kivitelezést pedig a problémamegoldó készségünkre bíztuk. Éjjel 11kor elhatároztuk, hogy belógunk. Gabika és én készülődni keztünk, a másik kettő bealudt.

Egyértelmű volt, hogy meztelenül kell kiúsznunk, lévén egyikünk sem akar egy csöpögő úszónadrággal a kezében csajozni, ezért nekiálltunk a nejlonzacskó keresésnek.  Kiderült hogy egy adag ruha légmentes lezárásához a rakodóponyva vastagságú kaisersesből három elég, szemben  a 8 tescossal.  A homófóbiánkat felpuhító pálinkakör után egyszál faszban ugrottunk neki a 150 méteres lopakodásnak. A törökfürdőflash két perc alatt elmúlt, így elismerően konstatáltuk, hogy 2007re se lettünk buzik.
 
Félút környékén kezdtük unni a zacskós kutyaúszást, amikor hirtelen erős fénycsóva pásztázott rajtunk végig, majd egy 500 lovas Volvo-motor hangja duruzsolt fel a fényforrás irányából. Megzavarodva próbáltuk eldönteni, hogy milyen fajta szopás elé nézünk. Amikor a közeledő csónak oldalán feltűnt a "rendőrség" felirat, sejteni kezdtük, hogy deep throat lesz. De egyelőre nyugalmunkat megőrizve, az ”éjszaka meztelenül, nejlonzacskóval a kezében fürdőző fiúpár” tipikus álcáját öltöttük magunkra. A hajóból kiszóló vízirendőr néhány egyszerű keresztkérdéssel lerántotta rólunk az ártatlanság leplét, aztán megdöbbenésünkre felszólított, hogy azonnal másszunk ki a hajóra. Ekkor mangaszemekkel, szinte könyörögve bevallottam, hogy meztelenek vagyunk, amire rávágta, hogy egyikük sem buzi, nem fognak seggbekúrni, úgyhogy csak másszunk ki a hajóra serényen. Farkunkat a rendőrségi motorcsónakhoz dörzsölve kikászálódtunk, amit a két rendőr olyan fapofával nézett végig, mintha mi lennénk ma nyolcadik részeg, meztelen, zacsizós fiúpár, akit kiszednek a vízből.

Leültünk a hajó két oldalára. Gabika kisebbségi komplexusához híven fedezékként használta ruhás zsákját, míg én a vesztesek fölényes hanyagságával dőltem hátra az egyébként kényelmes párnázaton. A vallatás mindössze a "Ti mi a faszt csináltok itt?" kérdésből állt, amire mi azonnal bevallottunk mindent, majd hozzátettem, hogy elment tőle a kedvünk, visszaúsznánk szívesen a hajóra, vagy akárhová. Kis csönd után a minket kitessékelő vízőr az éjszakai fürdőzés veszélyeire kezdte felhívni a figyelmemet, majd kiderült, hogy kilenc fesztiválozót keresnek, akik Füredre indultak vizibiciklivel. Ezután fogvatartónk megkérdezte, hogy továbbra is ki akarunk-e menni. Mivel semmilyen jelentős változás nem történt a progressive house iránt érzett vonzalmamban, azt mondtam, hogy igen.

sunrise: "aranyhíd"
 
Felbőgtek a motorok, a hajónk pedig elindult a part felé.  Ahogy közeledtünk, úgy pörögtek agyamban az emberi természet mocskának irodalmi ábrázolásai. Kerestem a csónakunk kegyetlen diktátorához legjobban illőt, de nem találtam megfelelő idézetet arra, aki képes meztelenül átadni az In-kalosoknak két faszit, akik belógni készültek az általuk védett fesztiválra. Elképzeltem, ahogy csupaszon végigvezetnek a parttól a bejáratig, jobb esetben csak kiröhögnek és megdobálnak, rosszabb esetben megvernek. Gabika ekkor már az ájulás szélén volt. Ahogy haladtunk a part felé, a kormányos kikapcsolta a motorokat és leoltotta a hajólámpát. Nyílván azért, hogy hosszabb legyen a szenvedésünk és nagyobb a meglepetés. Majd a parttól 30 méterre félrefordította a hajót és megálltunk. Ó bazdmeg, gondoltam, most még utoljára felhívja a jogkövető magatartásra a figyelmünket, aztán a vadállatok elé vet minket. Ehelyett annyit mondott, hogy ennél közelebb nem visz, mert akkor kiszúrnak minket. Balról ússzunk be, mert ott a bokroktól nem látnak a biztonságiak. A megdöbbenéstől csak egy idióta vigyorra futotta mindkettőnktől, majd beugrottunk, a többi már gyerekjáték volt. A parton két csaj mellet öltöztünk fel, akik előszőr perverz visziszőrnyeknek gondoltak minket, aztán a sztorink hallatán egyből belénk zúgtak. Zamárdi vízirendőröknek pedig elutaltam az egyszázalékomat.

 

darthwalk: DSC 8687 Fontos dolgok

Címkék: fesztivalsztori

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fesztivalsztori.blog.hu/api/trackback/id/tr631219716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

indapasssucks 2009.07.02. 14:45:22

na, ez rendbe is rakta mára a lelkivilágomat :)

KopaszMercis 2009.07.02. 17:36:57

ez geci jo bejegyzes
koszonom a kellemes pillanatokat
az 1% meg nagyon korrekt

winnie the poh 2009.07.02. 17:42:52

Jó a történet, a fogalmazás még fel is tupírozza. +

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2009.07.13. 11:23:59

Mi ehhez képest kis buzi úttörők vagyunk, mert mindig veszünk jegyet mindenhova. Bár egyszer bemásztam a Zöld Pardonba, de ki is basztak onnat.
süti beállítások módosítása