Napi Gondolat - Igazi szar helyzet

Szerző: benevezett versenyző - 2009.07.03. 12:29

Ha nyár akkor fesztivál. Hegyalja főképp, mi már 8. alkalommal költözünk, és mint tapasztalt fesztiválozó megosztom veletek, hogy a konténerbudi ami minden feszten meghatározó, és állandó. Amikor alsóhangon 50.000 ember zsúfolódik össze egy réten, életbevágó, hogy ezek a műanyag illemhelyek megfelelő tisztasággal várják a pottyantani vágyó vendégeket. Sajnos tapasztaltuk az ellenkezőjét, amikor a legtávolabbi WC-ben is toronyban áll a szar, ráadásul még szét is van kenve gazdagon. Lényegében a frissen lecsutakolt bódéban sem egyszerű tolni egy barnát, mert a kinti 30-35 fokos hőség bent négyzetesen emelkedik, így egy laza 30 másodperc alatt izzadtan fuldoklunk a kulaszagban.

Elvileg ez lenne a rendeltetésszerű használat, de képzeljük el, hogy a fenti képen két 120%-ig terhelt melegen rotyogó szarhordót visz a kis platós, és te ülsz az Alfában. :D. A buborék a tiétek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fesztivalsztori.blog.hu/api/trackback/id/tr511225897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása