Csak egy nap VOLT

Szerző: benevezett versenyző - 2009.07.07. 21:00

Első alkalommal látogattam ki erre a fesztiválra, és be kell vallanom, hogy sok jót hallottam róla ezelőtt, de én magamban a neve miatti szóviccek okán teljesen leírtam. Rosszul tettem!

A terv egyszerűbb mint egy kő: eljutni a fesztiválra Budapestről a VOLT különvonattal és ott berúgni/koncerten tombolni. Még egy tartalék sátrat is vittünk, hogyha esne... (És kellett is, mint végül kiderült.) A csapat élőben írta a bejegyzéseit facebook-on és a KÁTÉ twitteres oldalán. Ez egyébként a jövőben is így lesz, mindenképpen érdemes olvasni, mert pár hasznos információ akad azért a delíriumos mondatok között. De visszatérve a fesztiválhoz: indulásunk 10:20-kor volt esedékes, ekkor már 18 sör boldog tulajdonosainak nevezhettük magunkat, valamint tudván, hogy ezt a fesztiválra nem vihetjük be, így részegedésünk is erősen tudatos kötött pályára került. Az utazás kellemesre sikerült, a vonat 800 főre volt méretezve, de kb 250-en ülhettünk rajta, hely az bőven akadt. A különjegyért (220Ft) kaptunk egy Soproni Szőke Ciklont, ami mindhármunk megítélése alapján egy gyenge közepes sör, mert ugyan ereje van, de ez a citromsav annyira nem dobja fel. Megérkezve felkavarodtak bennem a régi emlékek és elmentünk a Széchenyi téren a Pince Csárdába, ahol 650 Ft ellenében egy kétfogásos menüt kaptunk, kifogástalan minőségben! A másik sokkoló tény, hogy a vonaljegy 210Ft, de a diák  havi bérlet(!!!) 410 Ft! Tehát mindenki bérletet vásárolt, és nekem kellett a lelki erő, hogy feldolgozzam ezt a BKV-val összehasonlíthatatlan állapotot.

[...] Bővebben!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fesztivalsztori.blog.hu/api/trackback/id/tr181232895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása