Fesztiválszex

Szerző: benevezett versenyző - 2009.07.02. 20:11

Nemrég futottam bele valahol a "fesztiválbarát" kifejezésbe, ők azok az emberek, akikkel 2 napig országos nagy haverok vagytok, talán a második nap jössz rá, hogy a nevét se tudod, de akkor már kellemetlen megkérdezni. Soha többé nem látod.

Nos vannak fesztiválbarátnők is, vagy nevezzük egyszerűen fesztiválkúrásnak. Szívesen ébrednék valaki más sátrában, de még inkább el se aludnék, hanem vissza a koncertre... ennyi kéne, neki is ennyi kéne. És úúúúristen, mennyi ilyen van. Nemrég egy órával érkezés után az egyik haver nagyjából 12 mondatos ismerkedés után kipipálta az élményt egy ismeretlen, férjezett, egygyerekes, ámde fiatal anyukával. Én mit tudok felmutatni? Két csaj, egy barátom és én. Már biztonságos terepen, a szálláson, senki nem zavar. Óriási felvezető dumák, kóstolgatás, hogy hol borulnak ki: sehol. Bármit lehetett mondani - és bármit lehetett VOLNA tenni. Erre volt nagyjából 3-4 percünk, majd elhangzott a következő mondat az egyik - máskülönben 8-10 pontos érthetetlen módon odakerült - szájából: "ááá húzzunk innen, ezek nem fognak semmit csinálni velünk". Áááá?!!! Á? Ott megtört bennem valami.

Gyakorlatilag a tanulság: léteznek olyanok, akiknél a harmadik percben a három ujjal szájban nyúlkálás és irgalmatlan faszdörgölés stádiumában kéne tartani. A bevezető dumákat meg valószínűleg otthon visszaolvasták korábbi élményekből, és élő szóban már egyáltalán nem igényelték volna. Én egy fesztiválon beérném egy fának támasztva kiveréssel is, sok minden beleférne viszonzásul, de aki viszolyog a sátor szótól, az vessen erre egy pillantást:

Eleve ez egy kereszthuzat képes sátor, kifejezetten kanszag kivezérlésére optimalizálva. Akinek ilyenje van, annak legyen olyanja is.

A baj az, csajok - és tisztelet, és egyben viszlát annak, akinek ma éppen nem olyan napja-hónapja-éve van, hogy baszna egy nagyot -, hogy ha éppen rajtatok is van, túl jól vagyunk nevelve, és túl jól vagytok nevelve, hogy kiderüljön. Kevesebb nevelést, több őrültséget! Hagyjuk ezt abba. Semmi elterelő hadművelet, semmi társadalmi elvárás, meg "mit fog gondolni rólam a plébános úr". Csak kúrás. Fesztiválkúrás. Idén. Csak így egymás között. Minden barátnődnek elmondhatod. Legyen így.

Köszönöm.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fesztivalsztori.blog.hu/api/trackback/id/tr241222922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása